2006/2007
2005/2006
2004/2005
2002/2003
2001/2002
2000/2001
1999/2000


2000/2001
Matematika
Anyanyelv
Környezetünk
Humán
Fizika
Angol - Német
Informatika
1999/2000
Matematika
Anyanyelv
Környezetünk
Humán
Fizika
Angol - Német
Informatika


Történet
Képek
Kifestő
Levelek
Támogatók


Tankönyvek
Tanári segédlet
Újdonságok
MozaWEB

Levelek
diákok írták...

 

Kedves Bendegúz!

Én Andrasics Renáta vagyok. Tavaly már játszottam veled és a baráti köröm legmélyébe zártalak. Az a nagy-nagy problémám van, és azzal fordulok hozzád, hogy én természetesen játszani akartam veled, csak most tudtam meg, hogy az iskolám nem nevezett be, mert "túl drága".
Ez nem igaz! Ha az is lenne, megéri!!
Szóval az a baj, hogy biztos le vagyok maradva, de ugye még be lehet nevezni???
Mondd, hogy igen!!
Ha nem, kérlek azt is mondd meg, de ha igen, akkor a csekket kérlek küldd ki a címemre!! Epekedve várja hű barátod válaszod!

Reni

Kedves Bendegúz!

Először is szeretném megköszönni az igényes kivitelű küldeményeidet, amit sok levelezőtársadnak - köztük nekem is - postára adsz minden hónapban. Engem Tóth Fanninak hívnak és Rakamazról levelezem veled. ...
Sikeres munkát kívánok neked:

Fanni

Kedves Bendegúz!

Először is elismerésem tudatom veletek! SZUPEREK VAGYTOK! Köszönöm nektek és a sok gyerek nevében az ajándékokat! Nagyon tetszik a tömb és a vonalzű. Persze ajándékok nélkül is nagyon tetszene a verseny! Bízom magamban és szeretnék nyerni, dede ha nem, az sem baj: a "részvét" a fontos!

Dimanozski Nátálie

Kedves Bendegúz!

Nagyon örülünk, hogy a mi kis falunkba is eljutott ez a verseny. nagyon megörültem, amikor küldted a feladatokat. Köszönjük a mappát, a vonalzót és a csokit. Nagyon szeretem a nyelvi játékokat, rejtvényeket. A találós kérdéseket egyszerűen imádom, ezért is küldtem neked hármat. 
Mégegyszer nagyon köszönök mindent!!
Tisztelettel:

Réka

Utóirat: Köszi, hogy a nevemen szólítasz! Szia!!

Kedves Bendegúz!

Szeretném elmondani neked, hogy nagyon megszerettem a feladataidat, melyekkel próbára teszel minket. Megtisztelsz azzal, hogy külön-külön gondolsz valamennyiükre, és ajándékot is küldesz. 
Nagyon várom a következő feladatlapot! Szia! 

Kürtösi Ferenc

Kedves Bendegúz!

A csoki, amit küldtél, nagyon finom volt. A színes gyűjtőmappa pedig annál is szebb. Igaz, a feladatok egy kicsit elgondolkodtatóak voltak, de rajtam nem fogtak ki. Remélem, a jövőben is érdekes feladatokat fogsz küldeni!
Szeretettel:

Jónás Márton

Kedves Bendegúz!

Nagyon örülök, hogy befizettem a levelezős játékodra. A feladatok elgondolkodtatók, de nem nehezek. ĺgy hát nagyon élvezem, és örülök, hogy mindig küldesz valamit. Én nagyon sajnálom, hogy az osztályból csak a barátnőm és én fizettem elő. 
Szia Bendegúz!

Martin Zsófia

Kedves Bendegúz!

Köszönöm a feladatokat, amiket küldtél. Bár némelyik egy kicsit gondolkodtatóbb volt, azért meg lehetett őket oldani. Az ajándékoknak is nagyon örültem. Nagyon jó ez a Bendegúz Akadémia, mert sokat lehet belőle tanulni.
Sok szeretettel:

Gábor Anna

Kedves Bendegúz!

Én Vivien vagyok!
Ezzel a levéllel szeretném kifejezni őszinte részvételemet! Most éppen 6. osztályos vagyok. Kedvenc tanárnőm Fabűkné Czankovits Hédi. Köszönöm a vonalzót és a Milky Way csokoládét is. A tanárnőm amikor szólt, vagyis kihirdette az iskolában, nagy remény költözött belém. Orvosnak tanulok és fontosnak tartom, hogy továbbra is folytassam a Bendegúzt. Remélem, lesznek olyan kérdések, amik az egészségüggyel kapcsolatosak! Továbbra is sok sikert, és remélem, még t0bb levelet fogtok kapni!
Igérem, még fogok nektek írni. Egy dolgot szeretnék kérni. Légy szíves, küldjetek nekem egy ALÁĺRÁST!
Előre is köszönöm! SZIASZTOK!!
Üdvözlettel:

Kakstetter Vivien

Kedves Bendegúz!

Én nagyon 0rülük a leveleidnek, remélem, te is az enyémnek! Amikor megkapom a leveleidet, először a vicceket olvasom el, ezeken mindig jól szórakozom. Ezután kezdem a feladatok megoldását. Bevallom neked, a nagyobb testvérem is segít, de tudod, ő is szívesen teszi. Ilyenkor jókat nevetünk.
Remélem, hogy a tanárnénim jövőre is megengedi, hogy részt vegyünk a jókedvű levelező versenyedben!
Várom következő leveledet!

Szepesi Fanni

Kedves Bendegúz!

Nagyon jók a feladataid, és humorosak a vicceid. Visszatérve a matekra: 1. osztálytól kezdve a matematika volt a kedvenc tantárgyam, és még most is. A te feladataiddal rengeteget gyakorlom a matematikát. 
A vicceidnek és a meglepetéseidnek nagyon örülök. Ugye van magadról egy színező? Ha nincs, kérlek csinálj egyet nekem, és küldd el!
Sok szeretettel:

Horváth Eszter

Nekem írtátok
Tanárok írták
Diákok írták
Kép(regény) levél

Egy apróság
Bendegúz tudóstücsök (Bendegusus academicus) várja minden jó fej diák jelentkezését levelező klubjába, aki rendelkezik a 90-60-90 (értelem, humorérzék, játékos kedv) paraméterekkel. Jutalomigény nem akadály.
Érdeklődni a szakta-
nároknál, tanítóknál lehet.
Jelige: Gyere velünk, csináld velünk, csináld jobban.
Bendegusus academicus 
Egy különleges bogárfajta, mely 1998-ban jelent meg Földünkön. Különleges jellemzője, hogy kora és mérete a hangulatától függ. (Míg az egyik percben egy tócsába csobbanva hűsíti magát, a következőben már versenyfeladatokkal foglalkozik.) Barátságos fajta, kedveli a játékokat.

Design & Software:
© MOZAIK KIADÓ
SZEGED, 2007.06.23.

 
Valamit nem találsz, vagy nem értesz? Hallottál egy jó kis viccet vagy történetet? Írd meg erre a címre, és én válaszolni fogok!