2006/2007
2005/2006
2004/2005
2002/2003
2001/2002
2000/2001
1999/2000


2000/2001
Matematika
Anyanyelv
Környezetünk
Humán
Fizika
Angol - Német
Informatika
1999/2000
Matematika
Anyanyelv
Környezetünk
Humán
Fizika
Angol - Német
Informatika


Történet
Képek
Kifestő
Levelek
Támogatók


Tankönyvek
Tanári segédlet
Újdonságok
MozaWEB

Levelek
tanárok írták...

 

Kedves Bendegúz!

Először is el kell mondanom, hogy örülök, amiért az iskolánk vezetősége az én asztalomra tette a felhívásodat, és nem kallódott el valahol. Ugyanis az én osztályom az előző évben is több versenyen vett részt, de ilyen kellemes meglepetésben még soha nem volt részünk, mint küldeményed átvételekor. A gyerekek öröme leírhatatlan volt az ötletes ajándékok láttán.
A feladatok tetszést arattak, mert érdekesek, gondolkodtatóak, búvárkodásra késztetnek, a tanulók számára is megoldhatók. ...
Türelmetlenül várjuk a következő feladatokat!

Baráth Lajosné
Felsőszentiván

Kedves Kollégák!

Örülök, hogy gyermekeim ezt a levelező versenyt választották. Az általam eddig megismert lehetőségek közül jelenleg a legszimpatikusabb. Nagyon tetszik, hogy személyre szóló, igényes minden forduló. Iskolánkban több kollégát tett kíváncsivá, hogy miért kapok csomagot. Nagy meglepetés volt számukra, is az igényesség, a gyermekközeliség. Ha szülőként gondolkodom, jó a részletfizetési lehetőség, mivel szeptemberben sok a kiadás. Külön örömmel tölt el, hogy saját rendetlenségem miatt (megkésett befizetés) sosem kaptam elmarasztalást. Ez napjainkban nagyon ritka. Szeretném, ha a következő tanévben több kolléga és tanuló ismerhetné meg Bendegúzt! További munkájukhoz sok sikert, kitartást kívánok:

Bányai Józsefné (Tira)

Kedves Bendegúz!

Először is örömmel írom, hogy a sárándi gyerekek között igen népszerű lettél. Alig küldöm el a megoldásokat, már pár nap múlva azt kérdezik, mikor jön meg az új feladatsor. Foglalkoznak a feladatokkal, küszködnek vele - ki többet, ki kevesebbet.
A lényeg az, hogy szívesen csinálják.
Aranyosak az ajándékok és persze finomak a csokik. Nagyon jó, hogy a feladatokhoz "kutatni" is kell, mert erre kevesebb idő jut a tanítási órákon.
További jó munkát!

Judit (Pálinkás Antalné)

Tisztelt Cím!

Nagyon köszönöm kedves és megtisztelő levelüket, a gyerekek nagyon örültek a feladatoknak, és persze az ajándékoknak is.
A továbbiakban is igyekezni fogunk, hogy időben és jól megoldjuk a feladatokat. Önöknek további sikeres munkát kívánunk!

Szabó Ferencné (Erzsi)
és a Gyerekek

Tisztelt Cím!

Szeretnénk még jelentkezni a német nyelvi versenyre, kérjük, tegyék lehetővé, hogy még ebben a félévben tanítványaim részt vehessenek az általuk oly nagyon kedvelt nyelvi versenyen!
Iskolánk vezetősége nevében is köszönjük azt a sok kedves, figyelmes ajándékot, (feladatlapok, jegyzettömbök, órarend, képeslap) amellyel munkánkat megköszönték, elismerték. Tisztelettel:

Varga Anna
szaktanár

Kedves Kollégák!

Nem a kérdőívet töltöm ki, hanem néhány mondatban inkább tapasztalataimat mondanám el. Én és a tanítványaim is érdekesnek találjuk a versenyt. Mindig nagyon várják már a következő feladatsort, s buzgalommal készítik el. Néha kicsit nehéznek találják, de az ajándékok újabb próbálkozásra késztetik őket. Eleinte nagyon zavarta őket, hogy nem csak másodikosoknak szólt a feladat, de mára már ez sem okoz gondot, sőt, próbálkoznak a nehezebb, nem nekik szóló feladattal is.
Örülnek az ajándékoknak.
Tanítványaimat továbbra is versenyzésre fogom buzdítani, amennyiben szüleik anyagi helyzete ezt megengedi.
Kartársi üdvözlettel:

Éva

Kedves Bendegúz!

Azt mondták a gyerekek, hogy szuper a verseny! A nyelveket találták egy kicsit nehéznek, és az időt rövidnek, de egy kis utánajárással mindegyik megoldotta.
Hogy jól-e, az más kérdés ... 
Várjuk nagyon a következő feladatokat, reméljük, legközelebb már egy kicsit több időt kapunk. Üdvözlettel:

Varga Gáborné

Kedves Bendegúz!

Nagy örömünkre szolgálnak érdekes, izgalmas, és néha "fogós" kérdéseid. Szívesen foglalkozunk feladataiddal. ĺgy írom, hogy foglalkozunk, mert az egész család töri a fejét a megoldásokon.
Való igaz, hogy a humán műveltség megszerzéséhez sokat kell olvasni, könyvtárban búvárkodni. Sok segítséget adnak a kézikönyvek és a lexikonok. Ezeknek gyors, pontos használatát ebben az életkorban kell megtanulni.
Köszönjük, hogy veled játszva tanulhatunk.
A további munkádhoz sok sikert, kitartást kívánok!
Üdvözlettel:

Simon Gyuláné

Nekem írtátok
Tanárok írták
Diákok írták
Kép(regény) levél

Egy apróság
Bendegúz tudóstücsök (Bendegusus academicus) várja minden jó fej diák jelentkezését levelező klubjába, aki rendelkezik a 90-60-90 (értelem, humorérzék, játékos kedv) paraméterekkel. Jutalomigény nem akadály.
Érdeklődni a szakta-
nároknál, tanítóknál lehet.
Jelige: Gyere velünk, csináld velünk, csináld jobban.
Bendegusus academicus
Egy különleges bogárfajta, mely 1998-ban jelent meg Földünkön. Különleges jellemzője, hogy kora és mérete a hangulatától függ. (Míg az egyik percben egy tócsába csobbanva hűsíti magát, a következőben már versenyfeladatokkal foglalkozik.) Barátságos fajta, kedveli a játékokat.

Design & Software:
© MOZAIK KIADÓ
SZEGED, 2007.06.23.

 
Valamit nem találsz, vagy nem értesz? Hallottál egy jó kis viccet vagy történetet? Írd meg erre a címre, és én válaszolni fogok!